Temptation smart twin

Опис

Електричен, подесив по висина двоен бенч за подобра ергономија.

Флексибилност и слобода на дизајнот за поинтелегентен електричен концепт. Ова е идеално комплетирано со електрификацијата на temptation. Резултатот е брза струја, база на податоци и чист изглед.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.