Temptation prime

Опис

Кога треба да се направи добра импресија, temptation prime прави одлична фигура. И беше намерно дизајниран за оваа намена; ова 4-ножно биро е престижната верзија на temptation семејството. Доверба, сила и леснотија, при што специјалната атракција е формален контраст помеѓу рамката од филигран и работната површина, од една страна, и структура слична на стела во праволиниската форма на ногата, од друга. Комплементирано од прилагодлива висина на работната површина и ниска табла, се создава продуктивна, но стилска работна атмосфера.

Дизајн: Андреас Штруплер

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.