Temptation four

Опис

Sedus temptation four биро и систем од работни маси, додава вредност преку елегантна едноставност, флексибилност и функционалност. Без разлика дали како лесно достапно решение за нов корисник или како комплетен проширен систем за професионалец – temptation four го прави мебелот едноставен. Едноставно совршен.

Дизајн: Андреас Штруплер

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.