Temptation c

Опис

Temptation c – маса од германската компанија SEDUS, е микс на дизајн, ергономија и економичност.

 Една од предностите на оваа маса е нејзината технологија која се прилагодува на корисникот и го стимулира да дел од работата ја обавува во стоечка позиција.
 Со опсег на подесување на височината од 65цм до 125цм и со опција на избор на класичен електро мотор или иновативен гас-лифт со што би ја избегнале потребата од кабли или приклучок на електрична енергија.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.