Stand by project

Опис

Дизајн Фацарето и Партнери

Систем за седење кој може да биде опремен со рамни панели што апсорбираат звук и се предиспонирани за каблирање. Високо модуларниот Stand By Project ви овозможува да создадете пријатни разноврсни работни околини, истовремено обезбедувајќи оптимална удобност и добра звучна изолација на одделни простори од бучава во позадина.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.