Skuba

Опис

Дадете и слобода на вашата креативност со Skuba линијата! Ова биро е толку прилагодливо што може да се користи било каде. Распоредено по работната површина што може да ја најдете на градилиште, ова биро совршено се потпира на било кое место што ќе ви падне на памет, од неформален простор за релаксирање, до работно место.

Нека вашата имагинација диктира како да го вклопи!

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.