se:spot

Опис

Инспирирана од човечкото тело, se:spot не само што изгледа елегантно во исто време плени со својата опуштеност и шарм.

И уште повеќе кога ќе седнете ќе почувствувате дека е удобна исто колку што е убава.
Благодарение на лумбалната крива обезбедува здраво поставување на вашиот рбетен столб.
Можете да одберете материјали и бои кои уште повеќе ја зголемуваат удобноста.
Дизајнирана е да се прилагоди на lounge зони, простори за состаноци како и ресторани и казина.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.