Опис

Se:motion е флексибилна работна столица која е прилагодена на потребите на новата култура на работа.
Креирана за состаноци, кооперативни зони, или пак за тимска соработка.
Se:motion е столица која нуди импресивна слобода на движење кога седите, што е предуслов за здрав рбетен столб.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.