Se:flex

Опис

Se:flex е неопходна во просториите каде корисниците на столицата се менуваат, конкретно во просториите за тимска работа или во деловите каде постои номадски пристап на работа.

 

Благодарение на интелигентниот автоматски систем за детектирање на тежината на корисникот, способна е автоматски, самостојна да се прилагоди на телото на било кој нов корисник на столицата.

Во исто време, наслонот за грб може да го следи секое ваше движење и да застане во позиција во која вие ќе посакате без притоа да користите било каков механизам за закочување, што резултира со максимална слобода на движењата на корисникот во сите позиции.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.