Orb

Опис

Orb е револуционерно решение за биро кое овозможува ослободување на просторот преку кружни работни површини од 360 степени. Не зборуваме само за сечење на агли, далеку од тоа, дизајнот на Orb овозможува природна флуидност на работниот простор овозможувајќи создавање на нежни полумесечини преку едноставно испреплетување на работните простори.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.