Joy line classic

Опис

Бидете оригинални, бидете едноставни. Нашата Joyline линија нуди биро со чист и едноставен дизајн. Класичната форма Т- нога обезбедува стабилност со POP и GLAMOUR и е совршен за непретенциозна канцеларија која ја открива својата уникатност преку изборот на боја од широкиот спектар кој е на располагање.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.