Glam G1

Опис

Оперативна колекција составена од флексибилност и функционалност.

Ова се нејзините карактеристики: работната површина може да биде рамна или обликувана, дебелина од 30mm, во бели, јаворови и ореови завршетоци. Конференциски, разни подесувања, врати, фиокари и ормари со ист финиш, боја, завршеток како работната површина, врати со врамено стакло во боја на песок, портокалови или сини завршетоци, структурите на полиците во бели и алуминиумски завршетоци, „Т“ метални ногарки обоени во алуминиум или бела боја.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.