get together

Опис

Проширување на мултифункционалниот бенч систем.

Get together од Sedus  е еден од најкористените бенч системи. И тоа не е случајност – get together нуди максимална флексибилност и е идеален за фиксни работни позиции и за “touch – down” концепти. Широката палета на додатоци и опрема, сега е комплетирана со висококвалитетни дрвени бази за да се креира поудобен изглед.

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.