Attention

Опис

Да се чувствувате добро додека работите – за оваа комбинација од соништата, attention системот за бироа ја нуди совршената почетна точка. Ова започнува со привлечен елегантен и лесен дизајн. Три типови на рамка, голем број на форми за бироа и корисни ергономски опции придаваат внимание за практично секоја апликација во канцеларија – како посакувана работна станица или за мали тимови и состаноци.

Дизајн: Андреас Штруплер

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.